jueves, 10 de junio de 2010

Babel toma forma.

Versió en català:

Disposats a llegir la nova entrada mensual? És una vergonya, ho sé, però de debó que últimament vaig de cul. I ara entendreu, en part, el perqué. Des del Setembre estic apuntada a un grup de teatre, “Fem companyia!”, i portem assajant des de fa molts mesos una obra que representarem la setmana vinent i que s’anomena “Babel 2020-2022”.

Es tracta d’una obra realment divertida, almenys a mí m’ho sembla, on el fil argumental es desenvolupa en el sí d’una empresa de gestió d’events amb el nom de “Babel” que és la encarregada de presentar la candidatura olímpica conjunta Barcelona-Madrid, amb subseu a Granada, pels Jocs Olimpics d’estiu 2020 i d’hivern 2022. Però no es tracta d’una empresa corrent, en ella hi ha una lluita de poder ferotge on diferents bàndols de la mateixa empresa volen fer-se amb el seu control. A això s’hi ha d’afegir tota una sèrie de disbarats i complicacions vàries que fan que l’acte de presentació de la candidatura no estigui tant controlat com hauria d’estar-ho. Un moment, ara que hi penso, sí que s’assembla bastant a qualsevol empresa d’aquest país….

És una obra amb un gran embalum, realment un projecte ambiciós al qual ens hi vam endinsar amb molt d’entusiasme però que, a tants pocs dies de l’estrena, la “grandaria del monstre” està fent aflorar molts nervis, potser més dels habituals en aquests casos, i una sensació de si ja podrem amb la “bèstia” o ella podrà amb nosaltres. Jo, que soc optimista de mena, estic convençuda que no solsament podrem amb la bèstia, si no que serem capaços de fer una doma que riu-te’n dels caballs andalussos!!

A tots aquells que esteu interessats en venir, que us hagi despertat la curiositat o simplement que us faci gràcia veure’m amb els meus companys a sobre de l’escenari, quedeu convidats a la Gran Estrena Mundial dissabte 19 a les 18:00, tot seguit de l’última funció el mateix dissabte 19 a les 21:00. Les dues úniques representacions es faran al teatre del Centre Cívic “Cotxeres Borrell”, situat al c/Viladomat nº 2-8, fent chamflà amb Paral•lel i tot al mòdic preu de 4€.-!!!! Ara sí que no teniu l’excusa de la crisi!

Us esperem a tots! Però sigueu comprensius també!!!
Versión en castellano:

¿Dispuestos a leer la nueva entrada mensual? Es una vergüenza, lo se, pero de verdad que últimamente estoy que no paro. Y ahora entenderéis, en parte, el porqué. Desde septiembre estoy apuntada a un grupo de teatro, “Fem companyia!”, y estamos ensayando desde hace muchos meses una obra que representamos la semana que viene y que se llama “Babel 2020-2022”.

Se trata de una obra realmente divertida, al menos a mi me lo parece, donde el hilo argumental se desarrolla en el seno de una empresa de gestión de eventos, con el nombre de “Babel”, que es la encargada de presentar la candidatura olímpica conjunta Barcelona-Madrid, con subsede en Granada, para los Juegos Olímpicos de verano 2020 y de invierno 2022. Pero no se trata de una empresa corriente, en ella existe una feroz lucha de poder en la que los diferentes bandos de la misma empresa quieren hacerse con el control de la misma. A esto se le tiene que añadir una serie de entuertos y complicaciones varias que hacen que el acto de presentación de la candidatura no esté tan controlado como debiera. Un momento, ahora que lo pienso, sí que se parece bastante a cualquier empresa de este país…

Es una obra de una gran envergadura, realmente un proyecto ambicioso al que nos adentramos con mucho entusiasmo pero que, a tan pocos días del estreno, el “tamaño del monstruo” está haciendo aflorar muchos nervios, quizás más de los habituales en estos casos, y una sensación de si podremos con la “bestia” o, en cambio, ella podrá con nosotros. Yo, que soy de naturaleza optimista, estoy convencida que no sólo podremos con la bestia, si no que seremos capaces de realizar una doma que ríete tú de los caballos andaluces!!!

A todos los que estéis interesados en venir, os haya picado la curiosidad o simplemente os haga gracia verme junto con mis compañeros encima de las tablas, estáis invitados al Gran Estreno Mundial el sábado 19 a las 18:00, seguido de la última función el mismo sábado 19 a las 21:00. Las dos únicas representaciones se realizarán en el teatro del Centro Cívico “Cotxeres Borrell”, sito en la c/Viladomat número 2-8, haciendo esquina con Paral.lel y todo al módico precio de 4€.-!!! Ahora sí que no tenéis la excusa de la crisis.

¡¡Os esperamos a todos!! ¡¡Pero sed comprensivos también!!